Renarthro Ice-Gel, 150 mL

Dostupnost: Proizvod je dostupan odmah

SKU: 3859892549060

Budi prvi koji će ocijeniti ovaj proizvod

Količina

82,80 Kn

Renarthro Ice-Gel je kozmetika s posebnom namjenom i namijenjen je očuvanju zdravlja zglobova i kostiju. Zdravlje zglobova ovisi o kvaliteti zglobne hrskavice, koja omogućuje zglobnu pokretljivost i fleksibilnost te ujedno ublažava udarce i opterećenja. Zbog patoloških procesa,  povreda i starenja, naši zglobovi se sustavno degeneriraju.

Renarthro Ice-Gel pomaže pri uklanjanju bolova, oteklina i ukočenosti u mišićima i zglobovima. Učinkovitost Renarthro Ice-Gel jamči posebna receptura te bogati udio ekstrakata tamjana i smirne, biljaka s dugotrajnom primjenom u tretiranju boli i upala.

  • Tamjan sadrži bosvelijsku kiselinu, koja posjeduje snažna protuupalna  i analgetička svojstva.
  • Također je potvrđeno da ekstrakt smirne sadrži djelatne sastojke koji sprečavaju djelovanje  enzima (kolagenaze, hijaluronidaze)  odgovornih za razgradnju i degeneraciju hrskavice.
  • Bioaktivni protein iz sirutke/mlijeka pomaže u zaštiti i očuvanju hrskavice zglobova.
  • Renarthro Ice-Gel sadrži i 1% mentola koji poboljšava cirkulaciju, osvježava te ima blago anestetičko djelovanje na živčane završetke što dovodi do smanjenja osjećaja boli.

Brzo smanjuje i uklanja bolove kod artritisa i reumatskih tegoba. Kod istegnuća, bolova u križima, ukočenosti u leđima, ramenima i vratu, kod upala mišića i sportskih povreda i sličnih stanja.

Najbolji rezultati kod primjene se postižu u kombinaciji sa medom.

Pakiranje-Upotreba

150 mL

Renarthro Ice-Gel umasirati u kožu dok se ne upije.

 

VRH