Omron elektrostimulator TENS E4

Dostupnost: Proizvod je dostupan za 3-4 dana

SKU: 0801065

Budi prvi koji će ocijeniti ovaj proizvod

Nema na zalihi

Omron elektrostimulator TENS E4 najnapredniji je Omron uređaj za ublažavanje boli. Visokokvalitetan proizvod TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulator) klinički je potvrđena tehnologija u smanjenju boli mišično-koštanog porijekla i srednje do srednje teškog intenziteta.

Omron elektrostimulator je najnapredniji model te uključuje ‘Hypermode’ postavku koja omogućuje postupno povećavanje intenziteta tretmana na razinu koju želite. Uz veliki zaslon, postavke je vrlo lako prilagoditi. Možete čak i promijeniti postavke za pojedini jastučići i koncentrirati tretman gdje je najpotrebnije. Koristi se za ublažavanje boli u leđima, ramenima, zglobovima i mišićima. Vrlo je jednostavan za korištenje te izvrstan za primjenu kod kuće.

Značajke:

  •  12 programa za različite tretmane
  •  odabir visoke ili niske frekvencije
  •  6 zona tretmana

Zdravstvene tegobe koje tretirate Tensom E4: ukočeni mišići i utrnulost, akutna bol, ukočena ramena, akutna bol u laktu i koljenu, umor ruku, oticanje i zamor listova i stopala, bol u leđima i ukočenost križa, ostali različiti simptomi.

 

Pakiranje -Upotreba

1 komad

Omiljena metoda masaže može se namjestiti na nekoliko načina – odmah na početku tretmana, ili  bilo kada tijekom tretmana. Mogućnost odabira modus «hyper» ili modus «soft».

  • U modusu «hyper» jačina stimulacije postupno raste tijekom tretmana i djelotvorno uklanja ukočenost.
  • Modus «soft» omogućava stimulaciju bez osjećaja iritacije i na ugodan način uklanja ukočenost.

Površina koja se tretira Tretmanu se može izložiti točno određena točka na tijelu, ili veća površina, ovisno o tome kako postavite elektrode Long Life.  Jačina  (intenzitet) masaže može se regulirati.

VRH