Avent Natural ručna izdajalica

Dostupnost: Proizvod je dostupan odmah

SKU: 8710895668934

Budi prvi koji će ocijeniti ovaj proizvod

Količina

399,00 Kn

Avent Natural ručna izdajalica je zbog iznimne kvalitete i posebnog oblikovanja nositelj brojnih međunarodnih nagrada.

Pomoću Avent Natural ručne izdajalice možete brzo i jednostavno istisnuti mlijeko iz dojke izravno u AVENT Airflex bočicu ili VIA sterilnu posudicu i pohraniti ga u hladnjak ili zamrzivač. Tako beba može uživati u dobrobiti vašeg mlijeka i kada ste odsutni.

U provedenim medicinskim istraživanjima dokazano je da je Avent Natural ručna izdajalica jednako učinkovita kao i bolnička električna izdajalica. Majke su joj dale prednost zbog jednostavnosti i udobnosti te zbog količine izdojenog mlijeka.

Avent je nositelj nagrada za dizajn koji oponaša način na koji vaše dijete siše. Rezultat toga je više izdojenog mlijeka, brzo istiskivanje i prirodniji osjećaj od bilo koje druge ručne izdajalice. Zato što je toliko nježna pri uporabi, Philips AVENT ručna izdajalica pomoći će vam da prevladate početne probleme koji se mogu pojaviti, kao što su prenapunjenost dojki ili oštećene i bolne bradavice.

Značajke:

  • učinkovit, tih i prirodan princip rada
  • bez baterija i motora
  • uz izdajalicu dolazi zaštitni poklopac, stalak za bočicu, 2 Avent Airflex bočice za pohranu mlijeka (125ml), 2 sisača za novorođenče, 2 poklopca za pohranu mlijeka, zvončasti zatvoreni poklopac za sterilni sisač
VRH