Savjeti i preporuke

Skintegra brand – novost na Zdravije.hr

Skintegra je interdisciplinarna platforma koja integrira suvremena znanja o koži i kozmetici, i s obzirom na njih kreira jedinstvene proizvode.

Razvojni tim Skintegra kozmeceutike znade što treba koži, ali i vlasniku kože, ne gubeći iz vida da je vidljivi učinak kao i ugoda korištenja proizvoda ono što će nas u konačnici najviše motivirati da napredne kozmetičke preparate koristimo svakodnevno i dugoročno. Jedino takav pristup može iznijedriti istinski zdravu i prekrasnu kožu.

Linija sadrži 13 različitih proizvoda, svaki strogo specifične namjene i načina korištenja.

Uz svaki proizvod pronaći ćete opis i detaljnu analizu funkcionalnosti svakog aktivnog sastojka. Skintegra formule su nekomedogene te pogodne za osjetljivu i reaktivnu kožu. Vjerujemo da je skromnost vrlina i da je opise u superlativu najbolje prepustiti korisnicima. Umjesto toga, treba dopustiti da činjenice o Skintegra brendu govore same po sebi:

  • Skintegra proizvodi su više od običnog kozmetičkog proizvoda i pripadaju klasi kozmeceutika.
  • U Skintegrinim formulacijama koristi se klinički dokazane aktivne sastojke u adekvatnim koncentracijama koje zadovoljavaju kriterije najmodernijih saznanja o tretmanu preuranjenog starenja kože, akni, komedona, dispigmentacija i proširenih pora.
  • Skintegra njeguje potpuno transparentan i edukativan pristup informacijama o sirovinama i gotovim proizvodima. U našim proizvodima pronaći ćete učinkovite koncentracije vitamina C i E, hijaluronske kiseline, mliječne, salicilne i glikolne kiseline, niacinamida, umirujućih komponenti poput d-pantenola, bisabolola i alantoina, te brojnih biljnih ekstrakata kao što su zeleni čaj, sladić, ginseng i ginkgo.
  • Skintegrine su formulacije hrvatski proizvod. Laboratorijska formulacija, dizajn i proizvodni proces obavljaju se u Hrvatskoj, dok je reciklabilna ambalaža njemačkog i talijanskog porijekla.
  • Nijedan Skintegra proizvod niti u jednom stadiju proizvodnje nije testiran na životinjama već je isproban isključivo na ljudima, odnosno dobrovoljcima.
  • Skintegra se obvezuje da u njezino ime treće strane nikada neće vršiti ispitivanja na životinjama, te da se sve sirovine dobavljaju iz Europske Unije i Švicarske gdje je, sukladno zakonu iz 2013., izrijekom zabranjeno provoditi testiranje na životinjama.

Kao prodajno mjesto za Skintegra kozmeceutiku, a u očekivanju daljnjeg širenja game proizvoda, Zdravije.hr vjeruje u njezinu kvalitetu i djelotvornost, te nosi cjelokupni Skintegra asortiman!