Tlakomjer Omron M3 Intellisense

Dostupnost: Proizvod je dostupan odmah

SKU: 4015672102163

Budi prvi koji će ocijeniti ovaj proizvod

Količina

570,00 Kn

Tlakomjer Omron M3 – Omronov najprodavaniji tlakomjer s Intellisense tehnologijom koja jamči ugodno mjerenje (manžeta se napuhava točno onoliko koliko je potrebno, bez nepotrebnog pritiska na nadlakticu). Za funkcioniranje koristi 4 (priložene) AA baterije ili (opcijski) strujni adapter. S jednim kompletom baterija je moguće i do 1500 mjerenja. Veoma jednostavan za korištenje, s velikim tipkama i lako čitljivim zaslonom. Uz njega je priložena univerzalna manžeta standardne veličine.

Tlakomjer Omron M3 – Značajke:

  • 5 godina garancije
  • univerzalna Easy Cuff meka manžeta velikog raspona 22-42cm
  • Klinički validiran po međunarodnim standardima, automatski manžetni tlakomjer za nadlakticu s Intellisense® tehnologijom, koja omogućuje brzo i precizno mjerenje, te izračun srednjeg rezultata iz tri izmjerene vrijednosti sistoličkog i dijastoličkog tlaka unutar 10 minuta
  • odvojeno memoriranje mjerenja za dva korisnika, 2 x 60 memorija s ubilježenim datumom i vremenom izvršenih mjerenja
  • svjetlosni indikatori visine krvnog tlaka po bojama olakšavaju interpretaciju mjerenja
  • indikator pravilnog postavljanja manžete
  • Detekcija nepravilnosti srčanih otkucaja, koji mogu utjecati na kvalitetu mjerenja. Ukoliko tlakomjer više od dva puta registrira odstupanje intervalu između dva srčana otkucaja za više od 25%, prijavljuje Vam to prikazom ikonice na ekranu, te ne prikazuje izmjerene vrijednosti ukoliko po algoritmu za mjerenje uslijed toga nije moguće dati točan rezultat.

Pakiranje - Uporaba

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Budi prvi koji će napraviti recenziju “Tlakomjer Omron M3 Intellisense”

VRH